ActualitateLocal

Vasluieni inconștienți! Prinși băuți la volan!

Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul național DN 24B, în comuna Albești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 49 de ani, din localitatea Broșcoșești, comuna Lunca Banului, județul Vaslui.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul comunal DC 45, în localitatea Tîrzii, comuna Oltenești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat provizoriu în județul Bacău, condus de către un tânăr de 18 de ani, din Tîrzii.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.       

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili modalitatea în care i-a fost încredințat autoturismul spre a fi condus de către mama sa.

Duminică, 28 martie a.c., ora 19:40, polițiștii Biroului Rutier Huși din cadrul Poliției Municipiului Huși, sprijiniți de polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada 1 decembrie din localitatea Bobești, comuna Duda –  Epureni, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 49 de ani, din Bobești.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Huși, în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button