Sport

Vasluieni în echipa etapei

mihai bujor
Vasluiul are pentru prima oară doi jucători în echipa etapei. Graţie evoluţiei excelente din meciul cu Dunărea Călăraşi, handbaliştii Călin Hagiu şi Mihai Bujor se regăsesc printre remarcaţii ultimei etape din sezonul regulat. Centrul vasluienilor a marcat 12 din cele 37 de goluri, ce i-au adus şi prima poziţie în topul marcatorilor de la HC Vaslui. Mihai Bujor a reuşit să marcheze în cele 26 de etape 104 goluri, cu patru mai multe faţă de Alin Bujor, al doilea marcator din echipa lui Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte.
Călin Hagiu are nouă reuşite în faţa Dunării Călăraşi. Acesta se află pe locul patru în clasamentul marcatorilor, cu 73 de goluri. Înaintea lui se regăseşte Gabriel Bujor, cu 97 de goluri marcate.
În top cinci se mai află Dragoş Soare, cu 63 de reuşite. De altfel, toţi jucătorii, mai puţin portarii Pralea şi Iftene, se află pe lista marcatorilor, care îl cuprinde şi pe portarul Tudor Stănescu, cu un eurogol în meciul cu Potaissa Turda, din retur, dar şi juniorul Codrin Demir.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button