ActualitateLocal

Vasluian, reținut de polițiști după ce a pătruns în curtea unui vecin, pe care l-a amenințat cu un cuțit

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au reţinut un bărbat din localitatea Fâstâci, comuna Cozmești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și amenințare.

La data de 3 februarie 2022, ora 17.35, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au fost sesizați de către o femeie de 32 de ani, din localitatea Bălteni, comuna Bălteni, județul Vaslui, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns fără drept în locuința sa.

Echipajul de ordine publică al Secției 2 Poliție Rurală Vaslui care a intervenit la solicitare a identificat, într-o anexă a gospodăriei, un bărbat de 33 de ani care se ascundea. La efectuarea controlului corporal, asupra bărbatului cercetat a fost găsit un cuțit.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, în data de 30 ianuarie 2022, bărbatul ar fi proferat, telefonic, amenințări cu moartea față de soțul apelantei, un bărbat de 36 de ani.

În data de 4 februarie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii vasluieni au luat față de bărbat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, iar în data de 5 februarie 2022, Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.  

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.      

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button