Tuesday , 6 December 2022, 06:38

Vasluian reținut de polițiști, după ce a încălcat ordinul de protecție

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Deleni, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii a 9 infracțiuni împotriva tatălui său.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Deleni, cu privire la faptul că, fiul său, în vârstă de 29 de ani, a încălcat prevederile ordinului de protecţie emis de Judecătoria Vaslui la data de 11 octombrie.

”Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a încălcat în mod repetat prevederile ordinului de protecție, ultima data în ziua de 2 noiembrie, ora 10:30, când persoana bănuită s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate, a pătruns în interiorul acesteia și a provocat scandal. Având în vedere faptul că bărbatul avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite de instanţa de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de vătămată şi locuinţa acesteia, acesta a încălcat cu bună ştiinţă ordinul de protecţie”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea a 9 infracțiuni (amenințare, violență în familie, furt între rude și încălcarea unei hotărâri judecătorești), toate săvârșire împotriva tatălui său. 

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut, în cursul zilei de ieri, pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a fi dispusă o măsură preventivă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Criză de sânge la Vaslui. Centrul de Transfuzie Sanguină organizează colecte mobile

Centrul de Transfuzie Sanguină Bârlad se confruntă cu o scădere a numărului de donatori de …

246 de voluntari ISJU sunt parte din programul „Salvator din pasiune”

Voluntarii sunt cei care își dedică, din proprie voință, timpul, cunoștințele și priceperea pentru a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *