Saturday , 4 February 2023, 05:08

Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui: Rămas bun, domnule PROFESOR DUMITRU APOSTOLACHE !

În aceste zile, am primit cu toții o veste greu de acceptat: profesorul DUMITRU APOSTOLACHE nu mai este printre noi. O boală implacabilă ni l-a răpit mult prea devreme, lăsându-ne copleșiți de tristețe.

Profesor de matematică de excepție, director de școală, inspector școlar de specialitate, DUMITRU APOSTOLACHE intră, fără tăgadă, în istoria învățământului vasluian, prin competență, pasiune pentru meserie, dăruire exemplară, dar, înainte de toate, printr-o imensă dragoste de oameni și o aleasă frumusețe interioară.

DUMITRU APOSTOLACHE ne-a cucerit pe toți cu preaplinul său de firesc, cu rostirea-i molcomă și caldă, cu zâmbetu-i mereu șugubăț în colțul ochiului, cu înțelepciunea-i rafinată. Cuvântul lui, rostit sau scris, era plin de substanță și impunea prestanță în fața tuturor. Ca membru în Consiliul Seniorilor Vaslui, ne-am fi dorit să ne bucurăm cât mai mult de prezența domniei sale alături de alți intelectuali de valoare ai orașului.

Soț, tată și bunic de o adâncă afectivitate, DUMITRU APOSTOLACHE și-a venerat familia, înconjurând-o cu toată iubirea lui.

Plecarea i-a fost la fel de demnă și discretă ca întreaga sa viață.

Rămas bun, domnule PROFESOR!

Alese și curate condoleanțe familiei îndurerate!

PRIMĂRIA VASLUI

PRIMAR,

Ing. VASILE PAVĂL

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Anunț privind finalizarea derulării proiectului grant pentru capital de lucru Agri-Food acordat întreprinderii IGNAT AGRO FARM SRL

IGNAT AGRO FARM SRL, anunță finalizarea derularii proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru …

Anunț privind începerea derulării proiectului grant pentru capital de lucru Agri-Food acordat întreprinderii MARA ENTERPRISE S.R.L.

MARA ENTERPRISE S.R.L., anunță începerea derulării proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *