Unitățile de învățământ din județ, închise și marți, 10 ianuarie

15941936_1314096795279224_1200546024_n
Prefectul județului Vaslui, Isabel BOGDAN, a anunțat că școlile și grădinițele nu vor fi deschise nici marți, 10 ianuarie, în județul Vaslui, din cauza condițiilor meteo.
Acesta a precizat că hotărârea a fost luată în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, după ce mai mulți primari din județ au solicitat închiderea unităților școlare pentru zilele de luni și marți, din cauza gerului și a viscolului, cu intensificări ale vântului de peste 70 km/h.
”Am luat decizia în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, împreună cu doamna Gabriela Plăcintă, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, ca nici marți să nu fie deschise grădinițele, școlile și liceele din județ, deoarece informațiile pe care le-am primit de la specialiștii în meteorologie arată faptul că luni, marți și chiar miercuri dimineață va fi ger năprasnic, în jur de minus 20 de grade, fiind un pericol pentru copii, profesori, părinți. Există risc de îmbolnăviri și pericol de accidente, mai ales că avem foarte mulți elevi navetiști”, a declarat prefectul Isabel BOGDAN.
Reprezentanții Administraţiei Naţionale de Meteorologie anunță pentru marți, 10 ianuarie, vreme geroasă dimineaţa şi noaptea. Maximele se vor menţine sub limita de îngheţ, între -15 şi -4 grade, iar noaptea temperaturile vor fi cuprinse între -23 şi -7 grade Celsius.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *