Un vasluian beat turtă implicat într-un accident rutier în municipiul reședință de județ

Luni, 5 septembrie 2022, ora 20:50, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, fără victime omenești, pe strada Mihail Sadoveanu, din municipiul Vaslui.

Deplasat în temeiul sesizării, un echipaj al Biroului Rutier Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, a depistat autoturismele implicate în eveniment și persoanele care le conduceau.

Întrucât unul dintre conducătorii auto, bărbat de 47 de ani din Vaslui, emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Ziua Națională a României a fost marcată la Vaslui printr-un ceremonial militar și religios

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României au debutat cu un ceremonial militar și religios în …

Doi profesori vasluieni recompensați cu Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler

Președintele României, domnul Klaus Iohannis a semnat luni, 28 noiembrie 2022, decretul nr. 1376 prin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *