ActualitateLocal

Un vasluian băut bine a devalizat terasa unui local din Banca

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 53 de ani, din localitatea Ghermănești, comuna Banca, bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere și tuburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în data de 17 octombrie a.c., ora 19.00, la un local de alimentație publică (bar) din localitatea Ghermănești, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Totodată, acesta ar fi provocat distrugeri (au fost distruse, cu un topor, mai multe mese, scaune și geamuri) la terasa exterioară a localului sus-menționat. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 5.000 lei. În urma activității infracționale derulate, nicio persoană nu a suferit vătămări corporale.

În data de 17 octombrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbatul de 53 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.      

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button