ActualitateLocal

Un vasluian, aflat la volanul unui tir, a lovit doi cai care au ajuns nesupravegheaţi pe autostradă

Un TIR a lovit doi cai care mergeau nesupravegheaţi, joi dimineaţă, pe autostrada A1, la ieşirea de pe drumul de mare viteză spre Piteşti, proprietarul animalelor ucise fiind căutat de poliţişti.

“Poliţiştii Brigăzii Poliţiei Autostrăzi- Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că la km 115, respectiv pe breteaua de acces/defluire de pe autostradă, a avut loc un eveniment rutier, constând în aceea că un TIR a lovit două cabaline care se aflau pe calea de rulare, nesupravegheate. Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii rutieri, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Vaslui, care conducea un TIR, la ieşirea de pe Autostrada A1 spre Piteşti, a lovit doi cai nesupravegheaţi care se aflau pe calea de rulare. Din evenimentul rutier a rezultat decesul cabalinelor”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii Biroului Protecţia Animalelor Argeş.

Poliţiştii rutieri au eliberat documentele necesare reparaţiei autovehiculului avariat, iar acum îl caută pe proprietarul animalelor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button