Un tânăr din Murgeni, reținut de polițiști, după ce a comis un accident, conducând o mașină fără a poseda permis

Un bărbat din Murgeni, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului .

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în noaptea de 21/22 februarie a.c., bărbatul,  deși nu poseda permis de conducere, a condus autoturism înmatriculat în județul Vaslui, pe drumul național DN 26, între localitățile Murgeni și Blăgești. Pe fondul lipsei de experiență în condus, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.  

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului și a celor doi pasageri, doi tineri în vîrstă de 17, respectiv 15 ani. Toți au abandonat autoturismul pe raza comunei Blăgești, județul Vaslui, însă ulterior au fost identificați de organele de cercetare penală.

În ziua de 22 februarie a.c., împotriva bărbatului de 18 ani fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, ulterior, față de acesta fiind dispusă măsrura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Cursuri „Salvator din pasiune” la Vaslui și Bârlad

În perioada 25 martie – 30 aprilie, în Vaslui și Bârlad, IJSU Vaslui organizează cursuri …

Vinerea Verde: PSD Vaslui a curățat de gunoaie pădurea din apropiere de Crasna

Președintele Organizației Județene a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, președintele Organizației Județene a TSD Vaslui, Vlad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *