Tuesday , 31 January 2023, 12:42

Un tânăr din Banca are nevoie de susținere pentru editarea monografiei comunei vasluiene, în colaborare cu profesorul Gheorghe Gheorghe

Andrei Cristian Lihor, un împătimit fotograf din Banca, intenționează să editeze monografia comunei natele, cu sprijinul profesorului de istorie, Gheorghe Gheorghe, care se va ocupa de scrisul lucrării.

”Principalele materiale prezentate se bazează pe o radiografie fotografică a zonei. Această radiografie este menită să imortalizeze universul rural al satelor din comună, în multiple ipostaze, într-o succesiune a momentelor istorice. Prin realizarea albumului dorim să imortalizăm o lume pornită pe calea disparititei, să prezentăm imagini care să surprindă diverse aspecte ale habitatului uman: peisaje, biserici, cimitire, elemente de arhitectură, aspecte ale ocupațiilor tradiționale, persoane reprezentative, instituții etc.”, susține Andrei Cristian Lihor.

Pentru realizarea acestei monografii, cei doi autori fac un apel la toți cetățenii din comună și nu numai pentru a sprijini acest proiect.

”Cei care cred că ne poate ajuta o pot face prin donație la acest cont: Lihor Andrei Cristian RO87BTRLRONCRT0476300101. Suma totală de care este nevoie: 2500 lei”, a mai precizat Andrei.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *