ActualitateLocal

Un permis fals, două infracțiuni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui român care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În data de 09 iunie a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița– I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, conducând un autoturism, un cetăţean român, în vârstă de 36 de ani.

„La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat alături de documentele de identitate, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că permisul de conducere în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button