ActualitateLocal

Un moldovean, cercetat de polițiștii de frontieră, după ce a fost găsit la volanul unei mașini fără a avea drept de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, D.V., cu cetăţenie română şi R.Moldova, în vârstă de 49 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz, înmatriculat în Bulgaria şi o remorcă, înmatriculată în R. Modova.

”La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că D.V. nu deţine premis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button