ActualitateLocal

Un maramureșean a lăsat cartierul ”13 Decembrie” din Vaslui fără servicii de televiziune digitală

Aseară, o mare parte din cartierul ”13 Decembrie” din municipiul Vaslui a rămas fără servicii de televiziune digitală și internet.

Firma care deține aceste servicii în zonă a înregistrat o avarie majoră, având nevoie de mai multe ore pentru a repune în funcțiune rețeaua.

O mașină de mare tonaj a trecut pe strada Slt.Ioanesei Adrian, iar la intersecția cu strada București a ruput mai multe cabluri de telefonie și internet.

Autovehiculul a fost oprit imediat pe strada Ștefan cel Mare de un echipaj al Poliției Locale, iar conducătorul auto a fost anunțat că circulația unor asemenea mașini cu gabarit nu este permisă pe acel sector de drum.

”Conducătorul autovehiculului de mare tonaj, în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în Jud. Maramureș, a declarat polițiștilor locali că nu a cunoscut drumul și nu a fost atent la indicatorul rutier care interzice accesul pe acel sector de drum. Pe numele acestuia s-a întocmit proces verbal de constatare și sancționare a contravenției cu 3 puncte de amendă și 2 puncte de penalizare, conform prevederilor OUG nr. 195/2002”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button