ActualitateLocal

Un centru de testare COVID-19 în care Primăria Vaslui a investit peste 360.000 de lei – nefuncţional

Un centru pentru testarea COVID-19 în a cărui amenajare Primăria municipiului Vaslui a investit aproximativ 360.000 de lei este nefuncţional, deşi are toate avizele necesare.

Potrivit primarului municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, centrul nu poate fi dat în folosinţă pentru că ministrul Sănătăţii nu a emis un ordin de funcţionare necesar pentru deschiderea obiectivului.

”Din păcate, nici la această dată centrul nu funcţionează pentru că ministrul Sănătăţii nu a emis ordinul de funcţionare a lui. Din discuţiile cu Direcţia de Sănătate Publică ştim că are toate avizele necesare depuse la documentaţie, am întrebat chiar azi dimineaţă (miercuri dimineaţă n.r.). S-au investit în jur de 360.000 de lei pentru ceea ce înseamnă amenajarea unui centru care este nefuncţional”, a precizat Pavăl, în cadrul unei conferinţe de presă.

Lucrările de amenajare la centrul de testare, amplasat într-un spaţiu al primăriei, sunt finalizate încă de anul trecut. În cadrul acestuia au fost deja efectuate o serie de teste pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2, dar rezultatele nu au putut fi luate în considerare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button