Un bărbat s-a ales cu răni grave, după ce a încercat să-și salveze locuința, cuprinsă de flăcări

În această noapte, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Docani, comuna Vinderei.

La sosirea echipajelor de intervenție, chiar la intrarea în curte a fost găsită o persoană grav rănită, care prezenta leziuni majore în zona gâtului și a antebrațelor.

Victima, un bărbat în vârstă de 61 ani, a fost preluată de echipajul ambulanței SMURD, a fost stabilizată și transportată la CPU Bârlad.

Pompierii militari au intervenit pentru lichidarea incendiului care se manifesta în locuință și o anexă gospodărească, existând pericolul de propagare la o altă anexă gospodărească. După aproximativ o oră și jumătate, incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Au ars aproximativ 60 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, patru uși, cinci ferestre, diverse piese de mobilier, produse textile și documente.

S-au degradat aproximativ 20 metri pătrați acoperiș, 40 metri pătrați planșeu, 60 metri pătrați tencuială, diverse piese de mobilier și produse din material plastic.

Au fost salvate două camere ale casei și o anexă gospodărească.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a surselor de aprindere.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *