Un bărbat din Vaslui, reţinut pentru proxenetism

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Negrești au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, unul pe raza municipiului Vaslui, iar cel de-al doilea pe raza orașului Negrești.

În baza mandatului de aducere emis în cauză a fost condus la sediul poliției un bărbat, de 49 de ani, cu domiciliul în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că în perioada mai 2018 – aprilie 2019, bărbatul ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 4 tinere, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, domiciliate pe raza județului Vaslui, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și șantaj.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Vaslui cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Autocamion furat din Spania, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Vasluienii au venit în număr mare la ”Noaptea muzeelor”

Noaptea muzeelor a început cu aglomeratie la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție aflată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *