ActualitateLocal

Un bărbat din Murgeni s-a împușcat mortal cu propria armă

Un caz șocant s-a înregistrat la Murgeni, unde un bărbat s-a împușcat mortal cu propria armă în zona inimii. Acesta a fost găsit decedat de echipajul medical sosit la fața locului.

„Victima de la Murgeni a fost găsită decedată prin împușcare în zona precordială”, a anunțat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Polițiștii efectuează cercetări, dar se pare că omul s-a sinucis chiar în locuința sa, situată la parterul unui bloc din oraș.

„Poliția Orașului Murgeni a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat din Murgeni, cu privire la faptul că vecinul său este decedat în locuință. Deplasată în temeiul sesizării, echipa operativă constituită la nivelul Poliției Orașului Murgeni a găsit trupul neînsuflețit al bărbatului, în vârstă de 55 de ani, din Murgeni, în locuință. Trupul prezenta o plagă împușcată, la nivelul pieptului, în vecinătatea acestuia fiind găsită o armă de vânătoare. În cauză, a fost întocmit dosar penal și sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite, cu exactitate, împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button