ActualitateLocal

Un bărbat, aflat la volanului unui camion cu remorcă, prins beat prin Vaslui încă de la primele ore ale dimineții

Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Vaslui, au oprit pentru control, un ansamblu de vehicule format din autocamion și semiremorcă, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că bărbatul depistat emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.  

În aceeași zi, în baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Astăzi, 8 februarie 2022, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button