ActualitateLocal

Un bărbat a incendiat o locuință la Zorleni. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale!

O femeie şi fiul acesteia au suferit atacuri de panică, luni, în urma unui incendiu produs la o locuinţă din localitatea Zorleni, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu, incendiul a fost provocat de un bărbat care a folosit benzină pentru a da foc casei.

„Pompierii bârlădeni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi o ambulanţă SMURD, pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu într-o locuinţă din localitatea Zorleni. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere violentă în trei camere şi exista pericolul de propagare la întregul imobil.

Două persoane, o femeie în vârstă de 47 ani şi fiul acesteia, în vârstă de 19 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea suferind atacuri de panică. Victimele au primit primul ajutor în ambulanţa SMURD, însă au refuzat transportul la o unitate medicală.

O a treia persoană era dată dispărută, însă, din fericire, aceasta a fost găsită nevătămată, ascunsă într-o toaletă din curte. Pompierii militari au lichidat incendiul în limitele găsite, reuşind salvarea a aproximativ 50% din suprafaţa imobilului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost acţiunea intenţionată a unui bărbat care a folosit benzină pentru a incendia locuinţa”, a precizat oficialul ISU Vaslui.

În urma incendiului, au ars bunurile din trei camere şi a fost degradată o suprafaţă de circa 50 de metri pătraţi de tencuială.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz urmând să stabilească împrejurările producerii evenimentului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button