ActualitateLocal

Un adolescent de 17 ani a murit, iar fratele său de 16 ani a fost rănit într-un accident, după ce au furat mașina părinților

Un adolescent de 17 ani a murit în urma unui accident rutier produs în județul Vaslui. Alături de el în autoturism a fost găsit rănit, fratele său, un băiat de 16 ani.

Tânărul care a supraviețuit nu au putut indica unde se află, însă a fost localizat de echipajele de intervenție după telefonul mobil, potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui.

Două echipaje de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Serviciul de Ambulanță au fost dirijate luni dimineață într-un sat din comuna Pădureni, județul Vaslui, acolo unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicați doi frați, de 16, respectiv 17 ani.

”Au fost localizați după telefonul mobil. La sosirea echipajelor de intervenție, tânărul de 17 ani a fost găsit decedat. Victima în vârstă de 16 ani era conștientă. A fost transportată la spitalul din Huși pentru investigații suplimentare ”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Vaslui.

Victimele au fost găsite pe un câmp în apropierea localității Ivănești. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

”La sosirea echipajelor de intervenție, pe drumul agricol care face legătura dintre localitățile Ivănești (comuna Pădureni) și Lunca Veche (comuna Lunca Banului) a fost găsit un autoturism răsturnat. În autoturism se aflau doi băieți cu vârste de 16 și 17 ani. Unul dintre minori, cel în vârstă de 17 ani era decedat, acesta având semne vizibile de rigiditate și lividitate cadaverică. Minorul de 16 ani a suferit traumatisme multiple, era inconștient și hipotermic. Victima a primit primele îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, urmând să fie transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IJSU Vaslui.


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button