Sport

Tudor Stănescu, în echipa etapei

tudor stanescu
Etapa cu numărul 24 a programat meciul foarte importante în economia clasamentului și s-a încheiat aseară, cu duelul de la Baia Mare, dintre Minaur și Dunărea Călărași. Handbalvolei.ro vă prezintă cel mai bun „șapte” al acestei runde.
Portar: Tudor Stănescu (HC Vaslui)
Vasluiul a pierdut 30-32 la Turda, iar Tudor Stănescu a limitat serios proporțiile scorului. Portarul de 26 de ani a terminat partida cu 18 intervenții, multe in situație de unu la unu, și a și marcat un gol.
Extremă stânga: Mihai Timofte (Poli Timișoara)
Veteranul lui Poli are evoluții constant bune. Extrema stângă a Timișoarei a fost din nou la întălțime, de data aceasta in derby-ul Banatului, 24-16, cu HC Adrian Petrea, terminând partida cu opt reușite.
Inter stânga: Andrei Grasu (CSA Steaua Alexandrion București)
Interul stânga al Stelei a fost de neoprit în derby-ul cu Dinamo. Andrei Grasu a marcat de nouă ori în fața rivalei, contribuind decisiv la succesul cu 32-26.
Centru: Ionuț Rotaru (Potaissa Turda)
Cu un procentaj de 100% a terminat Rotaru partida de vineri, cu HC Vaslui. Sosit de la Bacău în vara trecută, centrul de 30 de ani a înscris de opt ori în succesul cu 32-30 al formației sale.
Inter dreapta: Javier Humet (CSM București)
CSM București n-a avut probleme în a trece de HC Odorhei duminică dimineață, 31-21. Javier Humet a ieșit la rampă în acest meci, reușind să puncteze de opt ori.
Extremă dreapta: Robert Năstăsie (CSM Focșani)
Gruparea din Vrancea a obținut trei puncte mari pe teren propriu, cu Danubius Galați, scor 26-23, într-un meci în care Robert Năstăsie a fost cel mai bun marcator. Extrema de 22 de ani a impresionat și și-a trecut numele de opt ori pe lista marcatorilor.
Pivot: Ghiță Irimescu (CSA Steaua Alexandrion București)
La 35 de ani, Ghiță Irimescu încă este unul din cei mai buni pivoți din țară. A demonstrat acest lucru în meciul de sâmbătă cu Dinamo, evoluând la cote înalte. Irimescu a marcat inclusiv de șase ori în victoria Stelei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button