Sport

Trofeul a rămas la Vaslui

karate-kensei
Peste 100 de sportivi au concurat la cea de a şasea ediţie a Cupei „Laur Polics şi Adel Cost”, competiţie organizată de CS „Karate Kensei” Vaslui. Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv s-a dovedit neîncăpătoare, cei prezenţi asistând la un adevărat festin al artelor marţiale, care s-a întins pe durata a peste opt ore, un maraton ce a contribuit la cea mai de succes ediţie a turneului. Au participat karateka de la cluburi din Tecuci, Galaţi, Miercurea Ciuc, Bârlad, Vaslui şi Iaşi. Premiera acestui an a fost promovarea seniorilor în competiţie, care au adus un plus de spectaculozitate în cadrul probelor.
Trofeul a fost câştigat de către CS „Karate Kensei” Vaslui, graţie punctajului la care au contribuit sportivii coordonaţi de sensei Constantin Roznov.
„A fost o competiţie reuşită din toate punctele de vedere. Am reuşit să le ofer participanţilor şi câteva surprize, apreciate, ceea ce înseamnă că efortul meu nu a fost în zadar. Mă bucur pentru spectaculozitatea probelor şi pentru prezenţa numeroasă în concurs. Consider că a fost o adevărată demonstraţie de promovare a karate-ului în răndul vasluienilor”, a spus Constantin Roznov, preşedintele CS „Karate Kensei”, organizatorul competiţiei.
De remarcat faptul că alături de clubul vasluian s-au mai aflat Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Vaslui, precum şi Liceul cu Program Sportiv.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button