Trei bărbați au spart un magazin din Focșeasca, de unde au furat bani, țigări și băutură

Polițiștii vasluieni au reținut 3 persoane din localitatea Focșeasca, comuna Tăcuta, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a 3 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, din localitatea Focșeasca, comuna Tăcuta, județul Vaslui, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au identificat prezumtivii autori și au stabilit că în noaptea de 22/23 februarie a.c., aceștia ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-un spațiu comercial, din localitatea Protopopești, comuna Tăcuta, județul Vaslui, de unde au sustras bani, țigări și băuturi alcoolice.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 7.500 lei.

În cursul zilei de Joi, 25 februarie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii i-au reținut pe bărbat și pe cei doi tineri de 17 ani, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, 26 februarie a.c., bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a luat față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Față de tinerii de 17 ani, Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispuns măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.      

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Puțini vasluieni vaccinați contra Covid-19

Cu 11,8% din populație vaccinară, județul Vaslui se află în coada clasamentului vaccinării, doar alte …

Doi vasluieni, care au aruncat deșeuri aiurea, prinși de polițiștii locali!

În ultimele zile, polițiștii locali au acționat pentru identificarea și sancționarea persoanelor care depozitează ilegal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *