ActualitateLocal

Trei agenţi economici au anunţat disponibilizări colective pe timpul iernii

anofm-400x230

Un număr de trei agenţi economici din Vaslui au anunţat Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) că vor efectua disponibilizări colective pe perioada iarnii.
Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Laura Alina Toporăscu, dintre cei trei agenţi economici care îşi vor restrânge activitatea în sezonul rece, doi sunt din municipiul Vaslui şi unul din Huşi, numărul total al persoanelor disponibilizate urmând să fie 325.
‘În luna octombrie, şi-au anunţat intenţia de a efectua disponibilizări colective trei firme care au ca domenii de activitate: fabricarea uleiurilor şi grăsimilor, construcţiile şi producţia de ţesături. Disponibilizările se vor realiza în perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017‘, a declarat purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui, Laura Alina Toporăscu.
Reprezentanţii AJOFM Vaslui susţin că în perioada următoare se aşteaptă ca mai mulţi agenţi economici, în special firme din domeniul agricol şi cel al construcţiilor, să anunţe restrângeri temporare de activitate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button