Trasee cu bicicleta pentru promovarea județului Vaslui

Grupul de Actiune Locala Movila lui Burcel Vaslui Nord, cu sediul in comuna Stefan cel Mare, este beneficiarul unui proiect de cooperare cu titlul “Cu bicicleta pe drumuri de poveste”, avand ca parteneri GAL Podu Inalt si GAL Valea Racovei.

Obiectivul acestui proiect este promovarea teritoriului GAL, format din comunele Stefan cel Mare, Balteni, Zapodeni, Vulturesti, Todiresti, Rafaila, Cozmesti, Osesti, Tanacu, Valeni, Feresti, Solesti, Miclesti, Botesti, Dolhesti (jud. Iasi).

”Ne propunem promovarea bisericutelor din lemn si manastirilor, a micilor fermieri producatori de legume, fructe, branzeturi, precum si a grupurilor folclorice si a mestesugarilor.Vrem sa facem asta prin deplasarea cu bicicleta, in grupuri de 8-10 persoane, pe trasee identificate de noi si incluse intr-o aplicatie pe mobil. Va invitam sa va alaturati noua in acest proiect, pentru ca nu pentru noi implementam proiectul, ci pentru voi – tineri, seniori, doamne si domnisoare, dornici de miscare si dornici de a afla lucruri noi despre acest teritoriu pe nedrept ignorat”, precizează coordonatorii proiectului.

Primele intinerarii vor fi demarate în primăvara acestui an.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Viața așa cum a fost să fie” sau muzica transmisă prin cuvinte!

Sala TinArt a Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” s-a dovedit a fi „zgârcită” cu spațiul, …

Expoziție de costume populare din Basarabia în foaierul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui

Membrii comunității „Șezătoarea Basarabia”, cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău, au venit în cadrul Zilelor Culturale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *