Saturday , 1 October 2022, 09:13

Tineri reținuți pentru furt

furt
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Vaslui și Secției 1 de Poliție Rurală Vaslui au reținut două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt. Cele două persoane au fost prezentate unității de parchet cu propunerea de luare a unor măsuri preventive.

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală 1 Vaslui și Postului de Poliție Gârceni efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pe numele lui D. Constantin, de 37 de ani, din comuna Gârceni, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt pe raza localității de domiciliu.
În noaptea de 11/12 noiembrie a.c., bărbatul a pătruns prin forțarea unui geam într-un magazin de pe raza satului Racova din comuna Gârceni și a sustras din interior bunuri în valoare de aproximativ 900 de lei.
Polițiștii au probat activitatea infracțională a bărbatului și l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Albești, bănuit de comiterea a 15 infracțiuni de furt din autoturisme.
Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în perioada iulie- noiembrie a.c., pe timp de noapte, tânărul a sustras acumulatori auto și alte bunuri, din autoturisme parcate pe raza municipiului Vaslui. După săvârșirea faptelor acesta a valorificat bunurile, iar sumele obținute le-a cheltuit. Prejudiciul estimat prin comiterea faptelor este de aproximativ 2250 lei.
Tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Băcești reținut după ce a agresat fizic un ieșean

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un tânăr, …

Elevii de la Liceul „Ștefan Procopiu” s-au întâlnit cu Polițiștii de la Siguranță școlară

Polițiștii Biroului Siguranța Școlară, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, și cei din cadrul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *