ActualitateLocal

Tineri reținuți după ce au fost implicați într-o altercație într-un bar din Lălești, comuna Puiești

Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut 4 tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, din comuna Puiești, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au probat activitatea infracțională a 4 tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, din comuna Puiești, județul Vaslui, care au fost implicați într-o altercație, produsă la data de 9 aprilie 2023, în localitatea Lălești, comuna Puiești, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Iana au stabilit că, la data de 9 aprilie 2023, ora 20.00, aflați în zona unui local public din localitatea Lălești, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, între mai multe persoane ar fi avut loc un conflict spontan, după ce un bărbat de 27 de ani ar fi fost lovit, cu un băț, de către una dintre persoanele cercetate, tânăr de 21 de ani.

În sprijinul bărbatului agresat ar fi intervenit mai multe persoane aflate la fața locului iar între aceștia și rudele (frate și tată) prezumtivului autor ar fi avut loc o altercație, între cele două părți având loc loviri reciproce.

Astăzi, 11 aprilie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au luat față de patru tineri măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Iana, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii tuturor persoanelor implicate și probării activității infracționale a acestora, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button