ActualitateLocal

Tineri cercetați pentru furtul unui autoturism

hot-la-masina
Polițiștii vasluieni au întocmit dosar de cercetare pe numele unor tineri din comuna Văleni care au sustras un autoturism și s-au deplasat cu acesta pe raza localității de domiciliu. Tânărul care a condus autoturismul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Polițiștii Postului de Poliție Văleni au fost sesizați de un bărbat, de 30 ani, din comuna Văleni cu privire la faptul că, în noaptea de 21/22 februarie a.c., persoane necunoscute au sustras un autoturism parcat pe raza comunei Văleni, în apropierea unui magazin.
Polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, autoturismul fiind găsit ulterior pe raza localității Văleni.
În urma cercetărilor efectuate au fost identificați doi tineri, V. Marian și C. Dumitru, ambii de 17 ani, din comuna Văleni, bănuiți de comiterea faptei. Polițiștii au stabilit faptul că C. Dumitru a pătruns prin efracție într-un magazin din comună și a sustras cheile autoturismului. Apoi, V. Marian, fără a deține permis de conducere, s-a urcat la volanul mașinii și s-a deplasat pe raza localității. În mașină se aflau C. Dumitru și un alt minor, de 15 ani, din aceeași localitate. După aproximativ 1 km, V. Marian a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, avariind autoturismul.Tinerii au părăsit locul respectiv, iar C. Dumitru a pătruns în incinta magazinului și a lăsa cheile mașinii în locul de unde le-a sustras.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele tinerilor și continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button