ActualitateLocal

Ţigarete de contrabandă transportate cu bicicleta

IMG1
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat doi tineri care transportau cu bicicletele 19.460 ţigarete de contrabandă.
La sfârşitul săptămânii trecute, acţionând în baza unor informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări. În cadrul acţiunii, au oprit pentru control, pe direcţia localităţii de frontieră Frăsuleni, două persoane de sex masculin, care transportau pe biciclete două genţi voluminoase.
În urma controlului efectuat asupra genţilor lucrătorii noştri au constatat că acestea conţin ţigarete marca Plugarul cu timbru de acciză Republica Moldova.
Cu privire la cele constatate, cele două persoane, în vârstă de 17 şi 15 ani, au declarat că au găsit un colet cu ţigări abandonat în apropierea frontierei şi s-au gândit să le transporte în localitatea de domiciliu pentru a le comercializa. În urma inventarierii conţinutului celor două genţi, a rezultat cantitatea de 19.460 ţigarete, marca Plugarul, de provenienţă R. Moldova.Ţigaretele în valoare de 4.347 lei au fost ridicate în vederea confiscării poliţiştii de frontieră efectuând acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră din Republica Moldova în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate.
IMG3

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button