ActualitateLocal

Teatru ieftin! Deși au votat ordinea de zi, consilierii liberali au dat bir cu fugiții pe motiv că le este teamă de Buzatu!

Grupul consilierilor județeni PNL a făcut un circ ieftin în deschiderea ședinței CJ de astăzi.

Prin vocea consilierului Liviu Iacob, liberalii au decis să părăsească sala, după mai bine de jumătate de oră de vociferări, nemulțumiți că președintele CJ, Dumitru Buzatu, dar și o parte din consilieri nu purtau masca de protecție.

”Noi, consilierii PNL, ne simțim în pericol! Drept pentru care ne retragem de la ședința de astăzi, cu o consecință de a ataca în Contencios toate hotărârile de astăzi, și există posibilitatea ca hotărârile de astăzi să fie anulate”, a vorbit în numele grupului liberal, consilierul Liviu Iacob, deși se afla la o distanță confortabilă față de ceilalți consilieri județeni, dar și față de președintele CJ.

De altfel, acest subiect a devenit o obsesie pentru tabăra PNL în ultimele luni, fără a le păsa de situația socio-economică din județ.

”Vreau să subliniez două lucruri! Unu: eu nu îmi schimb deciziile niciodată! Este o atitudine individuală, care nici nu ar trebui adusă în discuțe. Doi: ședința este legal constituită din punctul de vedere al legilor care reglementează activitatea Consiliului Județean. Faptul că unii dintre noi au luat decizia să nu poarte mască, și-au asumat și să fie sancționați de organele competente să o facă”, a replicat Dumitru Buzatu.

Ședința CJ a fost statutară, iar cele 15 proiecte de pe ordinea de zi au fost aprobate.

De remarcat că liberalii au votat ordinea de zi, cu doar două voturi împotrivă, urmând a încasa indemnizația din această lună, în cuantum de 1.200 lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button