ActualitateLocal

Tatăl a predat ştafeta fiului

DSC_0169
Multă lume la momentul de constituire a consiliului local Gârceni şi depunerea jurământului atât de către consilieri, cât şi de către primarul Sorin Scutelnicu. El a preluat postul de la tatăl său, Mircia Scutelnicu, care a condus comuna în ultimii 16 ani.
“Anul trecut, când am ieşit la pensie, am promis că nu voi mai candida. M-am ţinut de cuvânt, iar acum sunt mândru că las pe această funcţie un om adevărat, care ştie ce înseamnă respectul şi care va lupta pentru dreptate. Aşa cum eu m-am preocupat doar de comunitate, fără a-mi face averi, aşa va fi şi pe timpul mandatelor fiului meu. Spun că am făcut multe pentru această comună. De 41 de ani am lucrat în administraţie, din care 25 de ani ca jurist, iar restul primar”, a spus Mircia Scutelnicu.
La ceremonia au fost prezenţi parlamentarii Ana Birchall, Gabriela Creţu şi Dan Bordeianu, dar şi noii aleşi din fruntea CJ, preşedintele Dumitru Buzatu şi vicepreşedintele Ciprian Trifan.
“Am ţinut să fiu de faţă, pentru că Mircia Scutelnicu este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Îl felicit pentru ceea ce a făcut în cei 16 ani ca primar. Îi doresc viaţă lungă şi sunt convins că noul primar va continua trendul acesta de modernizare a ruralului, început de tatăl său”, a spus Buzatu.
La rândul său, primarul Sorin Scutelnicu le-a promis celor din fruntea CJ că îşi va face un obicei în aşa fel încât să fie văzut foarte des pe la uşilor lor, astfel încât împreună să implementeze o serie de proiecte, care să schimbe faţa Gârceniului.
“Voi face poteci pe la CJ, pentru a fi sprijinit în implementarea proiectelor. În campanie nu am făcut promisiuni irealizabile. Însă, promit că în acest mandat voi reuşi, cu ajutorul CJ, să asfaltăm drumul care duce până la Slobozia. Este un vis mai vechi al tatălui meu, care nu s-a concretizat, dar care se va materializa în perioada următoare”, a spus noul primar al Gârceniului.
Sorin Scutelnicu a mai ţinut să precizeză că-şi va ţine tatăl aproape, având calitatea de consilier local, pentru a-l familiariza cu legislaţia din domeniul administraţiei publice locale. DSC_0197DSC_0208

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button