Tuesday , 31 January 2023, 12:23

Tânăr fără permis prins conducând o mașină la Ivești. A fost reținut 24 de ore!

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Alexandru Vlahuță, județul Vaslui, bănuit că ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere.

La data de 6 noiembrie 2022, la ora 20:10, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul național DN 11A, în localitatea/comuna Ivești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr de 19 ani.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în autoturism a fost depistat și un bărbat de 25 de ani, din comuna Băcani, județul Vaslui, pasager, posesor de permis de conducere, care i-ar fi încredințat tânărului depistat autoturismul spre a fi condus pe drumurile publice.

 Astăzi, 7 noiembrie 2022, în baza probatoriului administrat, polițiștii bârlădeni l-au reținut pe tânăr, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a persoanelor implicate, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *