ActualitateLocal

Tânăr beat a intrat cu mașina în alte două staționate pe strada Republicii din Vaslui

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Republicii din municipiul Vaslui a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au depistat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un tânăr de 19 ani, care ar fi acroșat alte două autoturisme ce erau staționate pe strada Republicii din municipiul Vaslui.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tânărului, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button