ActualitateLocal

Tânăr băut la volan a încercat să piardă urma de polițiști: a fost lăsat fără permis 4 luni și amendat cu aproape 6.000 lei!

Un echipaj de poliție a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, autoturismul a redus viteza de deplasarea, simulând oprirea pe partea dreapta a părții carosabile, însă ulterior a accelerat. refuzând să oprească și încercând să-și asigure scăparea, virând pe drumul județean DJ 243 A, spre comuna Ivești, județul Vaslui.

 În zona localității Ivești, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit pe câmp, fiind identificat ulterior, cu ajutorul unui echipaj al Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, în Ivești.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că tânărul identificat, în vârstă de 25 de ani, din Bârlad, avea dreptul de a conduce vehicule valid însă întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.21 mg/l alcool pur în aerul expirat..

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amenzi în cuantum total de 5800 de lei și, complementar, i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule, pe drumurile publice, pe o perioadă de 240 de zile.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button