ActualitateLocal

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj


Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un concert de excepție.
Călin Goia a oferit celor prezenți un spectacol plin de energie și entuziasm, artistul amintind celor prezenți faptul că nu a mai ajuns la Vaslui de mai bine de zece ani.
”Am revenit în Vaslui după foarte mulți ani, nu îmi amintesc exact cât timp a trecut de la ultimul concert susținut aici. Am acceptat cu plăcere invitația Primăriei Vaslui, mai ales că a fost făcută din timp”, a declarat solistul trupei Voltaj.
Timp de peste o oră, centrul Vasluiului a răsunat de hituri vechi și noi ale formației, pe care cei prezenți le-au cântat împreună cu artiștii.
Finalul a fost electrizant. Când toată lumea se aștepta ca Voltaj să părăsească scena, toboșarul trupei, alături de Călin Goia, a intrat într-un joc cu publicul, fanii din Vaslui demonstrându-și încă o dată dragostea față de muzica lui Voltaj.
Seara s-a încheiat pe ritmurile melodiei ”20”, nu înainte ca solistul trupei să afirme că s-a simțit extraordinar la Vaslui, apreciind calitățile spectatorilor, care nu s-au oprit din a-i aplauda pe artiști.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button