Sport

Superlativele ligii a patra

pajura-husi
Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Vaslui a ţinut să evidenţieze conducătorii, jucătorii şi echipele cu rezultate în sezonul 2015-2016. Preşedintele Bogdan Gheorghiţă a oferit diplome şi trofee primelor trei clasate în liga a patra, dar şi celor două echipe care au disputat finala Cupei României. Atât pentru campioană, cât şi pentru câştigătoarea cupei, reprezentanţii AJF au acordat trofee şi replici ale acestora, ţinând cont că cele două cupe sunt transmisibile.
Pajura Huşi şi Vitis Şuletea sunt performerele sezonului, câştigând campionatul judeţean, respectiv Cupa României, faza judeţeană.
Pe locul doi s-a clasat FC Gârceni, iar pe treapta a treia s-a clasat Sporting Bârlad, surpriza sezonului.
Cel mai bun portar a fost desemnat Valentin Negru, de la Sporting Bârlad. Titlul de cel mai fair play oficial a fost atribuit lui Ionel Florea, de la Multim Perieni. Golgheterul competiţiei a fost Ionuţ Pintilie, de la FC 2007 Gârceni, cu 25 de goluri marcate.
Cel mai superlativ jucător a fost desemnat Hany Ragab, de la Vitis Şuletea. Egipteanul a avut o contribuţie importantă la câştigarea Cupei României de către formaţia din Şuletea, marcând un hattrick în meciul cu Gârceni, din semifinale, iar în finala cu Pajura a bifat alte două goluri. De altfel, jucătorul finalei a fost desemnat Marian Dura, de la Vitis, care s-a impus în faţa Pajurei cu scorul de 5-1, Hany Ragab (’10, ’83), Marian Rotaru (’49, ’51) şi Ovidiu Mangu (’81) contribuind la succesul şuleştenilor, golul de onoare al huşenilor fiind marcat de Bogdan Alexa (’66).
Antrenorii sezonului au fost desemnaţi Adi Ionuţ Racoviţă şi Marian Tătaru, de la Pajura Huşi.
Preşedintele Bogdan Gheorghiţă a premiat şi campioanele judeţene la juniori E, D şi C: Comstar Vaslui, LPS 2003 Vaslui şi Sporting Juniorul, care s-a clasat în primele opt echipe ale ţării la juniori C pentru al doilea an consecutiv.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button