Sumo la Vaslui!


Vasluiul va organiza, în premieră, un concurs de sumo. Pe lângă aceste demonstrații, organizatorii mai oferă alte două probe, de MMA și Grappling. Toate întrecerile se vor desfășura sub titulatura de Cupa Moldovei.
”Anul acesta va fi prima ediție organizată în Vaslui. Sumo este un sport care abia își face debutul în România. Au mai fost câteva cupe organizate în București, iar acum încercăm să ne extindem și în țară. Am ales Vasluiul pentru ăã, în aceeași zi cu concursul de sumo, se va mai organiza o cupă de Grappling și MMA ,sub egida Federației Române de Kempo, și ne este mai ușor să unim mai multe sporturi”, au precizat organizatorii.
Duminică, 20 mai, de la ora 10, tot la Sala Sporturilor, va avea loc Cupa Tornado la stilurile de luptă la kick-light începători și K1 avansați.
”Avem anunțați peste 150 de participanți, majoritatea copii. Ne bucurăm de sprijinul Primăriei Vaslui și le mulțumim pe această cale. Sperăm într-un spectacol de calitate, intrarea la eveniment fiind liberă”, a spus Petronel Huzum, organizatorul competiției.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *