Sport

Start complicat în noul sezon

sandu-iacob
HC Vaslui are parte de unul dintre cele mai dificile începuturi de campionat, urmând a întâlni în primele trei etape numai echipe din primele patru locuri ale sezonului trecut.
“Avem un început de campionat interesant, dar extrem de dificil. Întâlnim ocupanta locului 4, vicecampioana şi medaliata cu bronz din ediţia trecută de campionat. Ne dorim să ne ridicăm la nivelul lor şi să scoatem maximum din aceste jocuri. Cu siguranţă vom avea parte de entuziasmul suporterilor, iar intenţia noastră este să-i avem aproape la fiecare meci”, a declarat Sandu Iacob, antrenorul HC Vaslui.
Primul meci va fi în faţa propriilor suporteri, formaţia vasluiană întâlnind Potaissa Turda, una dintre cele mai muncitoare şi organizate echipe din prima ligă: “E un meci complicat. Întâlnim un adversar care joacă de multă vreme împreună. Sunt bine organizaţi. Dovadă că preşedintele Flaviu Sâsâeac a fost de curând felicitat de conducerea Federaţiei pentru modul cum a negociat drepturile TV. Asta înseamnă că se bucură şi de susţinere. Sperăm să prindem o zi foarte bună, pentru a câştiga meciul”.

Programul primei etape

HC Adrian Petrea-HC Odorhei
CSU Suceava-CSM Făgăraş
HCDS Constanţa-Poli Timişoara
AHC Dunărea Călăraşi-CSM Bucureşti
HC Vaslui-Potaissa Turda
Dinamo Bucureşti-CSM Satu Mare
CSM Focşani-CSA Steaua Bucureşti

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button