ActualitateLocal

Șoferi băuți la volan

mare_2d2f4k93738
Polițiști din cadrul Poliției orașului Negrești, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu l-au oprit în trafic pe R. Cristian, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Iași, care se deplasa cu autoturismul pe D.J 248F.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, polițiști din cadrul Biroului Rutier municipal Vaslui au oprit pentru control un conducător auto care se deplasa cu autotvehicul pe raza localității Vaslui, deși anterior consumase băuturi alcoolice. Conducătorul auto a fost identificat ca fiind D. Liviu, în vârstă de 40 de ani, domiciliat în comuna Muntenii de Jos.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Vaslui unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele celor două persoane au fost întocmite dosare penale în conformitate cu prevederile Codului Penal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button