ActualitateLocal

Sofer baut fara permis

p
Polițiștii Biroului Rutier Huși l-au reținut pentru o perioadă de 24 ore pe N. Dănuț, de 24 ani, din municipiul Huși, față de care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere și refuz de recoltare de probe biologice.
În seara de 27.03.2016, un echipaj al poliției rutiere care desfășura activități de supraveghere a traficului rutier pe raza municipiului Huși a observat un bărbat care a întors brusc autovehiculul la vederea polițiștilor, deplasându-se spre localitatea Stănilești.
S-a procedat la urmărirea autoturismului, conducătorul mașinii fiind oprit de polițiști în scurt timp. S-a stabilit faptul că la volanul mașinii se afla N. Dănuț care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
La solicitarea polițiștilor, acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Huși pentru recoltarea de probe biologice. N. Dănuț a refuzat însă și recoltarea de probe biologice.
De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparține unui alt bărbat, din municipiul Huși, care se afla în mașina condusă de N.Dănuț. Proprietarul autovehiculului este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere sau aflată sub influența băuturilor alcoolice.
N. Dănuț urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button