ActualitateLocal

Show unic la Vaslui

mentalism
Sub titlul “Conflict”, Radu Ifrosă şi Andrei Crăciun prezintă un spectacol de mentalism care va avea loc astăzi, de la ora 19.30, la Casa de Cultură “Constantin Tănase”. “Conflict” este un spectacol de mentalism inspirat din modelul britanic “Darren Brown”, care aduce o altă latură a magiei, una serioasă. Protagoniştii acestui spectacol formează cel mai bun duo de mentalism din România. Show-ul a fost prezentat în premieră la Teatrul de Artă din Bucureşti şi a avut un bis la cererea publicului. Radu Ifrosă ne povesteşte ce îi aşteaptă pe vasluieni la spectacolul din această seară.

-Ce aşteptări pot avea vasluienii de la show-ul vostru?
-Foarte multă lume ştie de magie, însă foarte puţini ştiu de mentalism. Ca să elucidăm misterul, să ştie şi vasluienii la ce să se aştepte de la acest show, mentalismul este o ramură a magiei care se ocupă în principal cu citirea gândurilor. Ca să înţelegeţi mai bine cu ce se ocupă această ramură, vi-l putem da exemplu pe prietenul nostru Cristian Gog, el fiind mai cunoscut lume şi poate face o idee în ce constă show-urile noastre. Mai concret, show-ul nostru este destinat adulţilor, din acest motiv nu are nimic de a face cu magia clasică, porumbei, femei tăiate, săbii, etc. Vom face lucruri aparent imposibile, mai pe scurt, de la citirea gândurilor, la prezicerea viitorului. Evident, totul va fi o iluzie, nu suntem paranormali, nu avem puteri speciale, ci doar am muncit foarte mult. Aşadar vă invităm să vedeţi ceva special, ceva ce la noi în Vaslui nu a fost încă şi foarte mulţi dintre vasluieni nu au avut ocazia să vadă decât la tv. Poate astfel de show-uri nu ar fi ajuns aici foarte curând, însă fiind din Vaslui, îmi doresc ca acest spectacol să fie şi în oraşul meu natal.

-Vasluienii nu sunt învăţăţi cu asemenea evenimente. Speraţi într-o sală plină?
-Ne dorim din tot sufletul ca vasluienii să fie deschişi la acest gen de spectacole, foarte apreciate în oraşele mari, unde performăm noi de obicei. Să nu se gândească că eu sunt prea mare pentru astea, eu nu cred în astea. Nu le cere nimeni să creadă, ci doar să se bucure de spectacol.

-De ce spectacolul este destinat doar adulţilor?
-Vă putem spune că va fi o experienţă unică pentru toată lumea, emoţionantă, însă, şi palpitantă în acelaşi timp. Vă veţi aminti de multe lucruri din viaţa voastră pe parcursul show-ului, de la persoane dragi, la familie, prieteni, etc. Din punctul nostru de vedere show-ul este destinat şi persoanelor peste 50 ani, însă nu mai puţin de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button