Thursday , 29 September 2022, 22:23

Show live cu Raluka și Proiectul Balkanic la Zilele Culturale ale municipiului Vaslui

În prima seară din cadrul Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui, mii de vasluieni s-au distrat de minune împreună cu Raluka și Proiectul Balkanic, care au oferit un spectacol de zile mari.

Buni cunoscători ai repertoriului trupei, cei prezenți în Centrul Civic s-au distrat pe cinste și au cântat alături de Raluka, care a rămas impresionată de atmosferă și de faptul că vasluienii cunosc foarte bine piesele, promițând că va reveni la Vaslui.

Una peste alta atmosfera a fost una de zile mari, publicul mulțumind cu aplauze și mai mult decât atât, cu zâmbete sincere, prestația mult așteptatei trupe Balkanic și a Ralukăi.

Vasluienii au fost „încălziți” de Cla-sick și Hands of Angels, care s-au bucurat de un succes deosebit, iar atmosfera a fost una cât se poate de incendiară.

Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui continuă duminică, 14 august, cu alte manifestări cultural-sportive, ziua încheindu-se cu spectacolul oferit de Eugen Doga, alături de Paula Seling și Filarmonica Teleradio Moldova de la Chișinău.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Conduita preventivă salvează vieți” este mesajul transmis de polițiștii vasluieni

În perioada septembrie 2022 – martie 2023, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean …

Amenzi în valoare de peste 1,2 milioane de lei, date de comisarii Gărzii de Mediu de la începutul anului

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean Vaslui al Gărzii Naţionale de Mediu au dat amenzi în valoare de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *