Sport

Secundul lui Sandu Iacob: “Nu mă aşteptam la un asemenea scor”

alexandru-acsinte
HC Vaslui a obţinut în etapa a cincea cea mai confortabilă victorie din acest sezon, impunându-se cu scorul de 32-23 în faţa HC Adrian Petrea Reşiţa, după o evoluţie încântătoare.
“Sperăm să fie meciuri şi mai frumoase, cu rezultate la fel de bune ca cel de astăzi. Poate nota deosebită a meciului cu Reşiţa a fost dată de începutul bun de partidă. Mai avem obiceiul să începem strâmb şi să ne chinuim pe parcurs. Acum, băieţii au fost mobilizaţi de la început până la fluierul final. Este plăcut să observăm că toate eforturile lor, ale noastre, ale celor care sunt lângă echipă, s-au finalizat cu o diferenţă destul de bună de goluri”, a spus Alexandru Acsinte, antrenor secund la HC Vaslui.
Acesta recunoaşte că nu se aştepta ca formaţia vasluiană să se impună la o diferenţă de nouă goluri: “Socoteala de acasă, nu se potriveşte cu cea din târg. Băieţii s-au mobilizat să demonstreze că avem potenţial şi totul ţine absolut de noi”.
HC Vaslui e pe locul 5 în Liga Zimbrilor, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Potaissa Turda, clasare pe care nici cel mai înrăit fan al vasluienilor nu o anticipa.
“Nu ştiu cât ne-am aşteptat să adunăm atâtea puncte, dar de dorit, ne-am dorit cu toţii să adunăm puncte de la fiecare meci. Surpriza plăcută e ceea ce s-a concretizat în clasament. Asta e cel mai important”, a conchis Alexandru Acsinte.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button