ActualitateEducatieLocal

Șase din șase la Festivalul „Micul Virtuoz” de la București

Micii pianişti de la Palatul Copiilor Vaslui şi-au reconfirmat valoarea artistică la Festivalul-Concurs Internaţional de Interpretare la Pian „Micul Virtuoz”, care s-a desfăşurat la Bucureşti.

Tinerele talente ale Vasluiului au demonstrat juriului și celor din sală sunt cei mai buni la categoria lor de vârstă, pe anul de studiu,  emoționând prin sensibilitate interpretativă și prezenţă scenică.

În urma prestației lor, micii pianiști pregătiți de profesorul Constantin Olaru au pus la respect concurenți din țări cu tradiție, reușind să cucerească șase locuri I.

„Încă o ediție de valoare, cu concurenți bine pregătiți și talentați. Sincer să vă spun nu mă așteptam să obținem locul 1 pe linie, însă copiii au fost magnifici. Este rezultatul muncii lor și e un sentiment extraordinar de frumos. Ne bucurăm și suntem mândri de copiii noștri, care au fost la înălțime la un concurs de o asemenea talie. Țin să mulțumesc părinților, pentru că au avut încredere în forțele copiilor și a dascălului”, a declarat profesorul Constantin Olaru.

La competiţie au participat circa 156 de concurenți din România și străinătate.

Amfitrionii Palatului copiilor Vaslui au fost Erik Chiriac și Antonia Irimia (ambii An 1 de studiu), Alesia Ponea și Rareș Secan (ambii An 2 de studiu), Matei Leică (An 5 de studiu) și Beatrice Alexandru (An 8 de studiu).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button