ActualitateLocal

Sărbătoare în comunele vasluiene

ASIF-A-3-STEFAN-CEL-MARE--121
Vasluienii sunt aşteptaţi duminică, 3 iulie, de la ora 14, la pod la Cănţălăreşti pentru a petrece împreună cu localnicii de Ziua comunei Ştefan cel Mare. Autorităţile locale promit un maraton folcloric de neuitat. Pentru acest an, primarul Mihai Moraru a reuşit să invite la spectacol întreaga orchestră “Lăutarii” de la Chişinău, care îl va avea în frunte pe maestrul Nicolae Botgros. Alături de profesioniştii în arta instrumentală vor mai urca pe scenă îndrăgitul solist basarabean Ion Paladi, dar şi alte nume consacrate, cum ar fi Mihaela Gurău, Anişoara Dabija şi Lidia Bejenaru.
Şi la Oşeşti, primarul Grigore Lefter promite un spectacol folcloric de neuitat de Ziua satului reşedinţă de comună. Localnicii şi nu numai sunt aşteptaţi în parcul de lângă Căminul cultural, pentru a petrece împreună.
În comuna Muntenii de Jos, autorităţile îl vor comemora pe marele voievod Ştefan la complexul monumental “Podul Înalt”, începând cu ora 15. De la ora 18 va fi oficiată o slujbă de pomenire, pentru ca o jumătate de oră mai târziu să înceapă spectacolul propriu-zis, cap de afiş fiind cunoscuta solistă de muzică populară din Moldova, Zinaida Julea.
13495340_1219392798094514_6909739109751469976_n(1)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button