Săptămâna Voluntariatului, în perioada 13-19 mai,la Biblioteca Județeană Vaslui

În perioada 13-19 mai, Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui va găzdui o serie de evenimente menite să marcheze Săptămâna Națională a Voluntariatului.

Sărbătoarea voluntarilor din Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a debutat luni, cu ”Voluntarii în universul copilăriei”.

Ieri a fost sărbătorită Ziua Națională a Portului Tradițional în România, pentru ca astăzi să se desfășoare manifestarea ”Biblioteca vie”, proiect care s-a bucurat de succes și are rolul de a schimba percepția oamenilor asupra unor stereotipuri și prejudecăți.

Joi, 16 mai, se va vorbi despre ”Voluntarii în universul copilăriei”, acțiune programată la Complexul de Servicii Comunitare Vaslui.

Vineri este ziua filmului pentru adolescenți, vasluienii având ocazia să vizioneze filmul ”Gifted”.

Săptămâna Națională a Voluntariatului este un eveniment național anual menit să mobilizeze cât mai multe organizații si voluntarii pe care acestea îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *