Sandu Iacob, dezamăgit de înfrângerea suferită cu Dinamo


Sandu Iacob este dezamăgit de rezultatul de la Dinamo, unde HC Vaslui a pierdut la o diferență de nouă goluri, scor 24-33.
”Suntem dezamăgiți, ca de fiecare dată când pierdem, din cauza diferenței de scor! Nu am putut să ne depășim condiția de echipă care are puține șanse de a câștiga contra echipei campioane, cu toate că ne-am dorit acest lucru. Consider că din cauza tracului am ratat începutul de meci și le-am oferit posibilitatea de a fi “stăpâni” din punct de vedere mental ai partidei. Am revenit în meci datorită recuperărilor făcute și ale golurilor înscrise pe contraatac”, a spus antrenorul HC Vaslui.
Acesta consideră că echipei sale îi lipsește constanța în joc pe toată durata meciului, pentru a fi victorioasă: ”Am reușit să le punem probleme pentru o perioadă de timp, dar pentru a bate Dinamo avem nevoie de constanță pe întreaga durată a meciului. Pe final de joc am riscat cu apărarea avansată și am pierdut de această dată. Din acest motiv s-a făcut și diferența de scor dintre noi și ei. Un lucru bun pe care vreau să-l remarc: legătura emoțională dintre jucătorii care se află pe bancă și cei din teren a fost foarte bună”.
HC Vaslui va avea următorul joc oficial pe 1 octombrie, când va întâlni acasă, CSM Focșani.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *