Sport

Sandu Iacob: “Avem avantajul terenului neutru”

hc-vaslui
HC Vaslui întâlneşte în etapa a şasea CSU Suceava, în deplasare. Meciul are loc la Botoşani, după ce sala LPS de la Suceava a intrat în reabilitare. Situaţia este considerată de antrenorul Sandu Iacob un avantaj pentru Vaslui, care nu mai are presiunea publicului sucevean.
“Un avantaj pentru noi e că jucăm la Botoşani într-o sală mare, cum e cea de la noi, unde nu mai există presiunea publicului aşa de mare cum ar fi fost la Suceava. Sperăm să profităm de acest aspect şi să facem un meci bun, pentru a obţine un nou rezultat pozitiv”, a spus Sandu Iacob.
Tehnicianul este conştient de forţa adversarului, o echipă formată din jucători cu experienţă în Liga Naţională şi care poate încurca orice echipă din campionat.
“E un meci destul de greu. E performera etapei trecute. Acest lucru spune multe despre Suceava, o echipă formată din jucători cu ani mulţi în Liga Zimbrilor. Amintim aici pe Şelaru, Bursuc, Mitrea, Şoldănescu, care au experienţa necesară. Îl reîntâlnim pe Polo, care va fi dornic să-şi arate valoarea. E o echipă formată din jucători tineri, cu entuziasm, şi jucători cu experienţă, care ştiu să gestioneze foarte bine momentele din joc”, a mai afirmat antrenorul HC Vaslui.
FRH consideră meciul drept Derby-ul Moldovei şi a trimis la Botoşani echipa de marketing, care va face o bună propagandă handbalului. Partida va fi arbitrată de cuplul EHF Stark-Ştefan, obervator fiind băcăuanul Ion Ciobanu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button