Tuesday , 31 January 2023, 12:52

Riscă pușcăria, după ce a furat dintr-un magazin un pachet de țigări

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată comisă în municipiul Vaslui.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 35 ani, bănuit de comiterea  infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au stabilit faptul că, în cursul zilei de ieri, 16 octombrie 2021, ora 19.40, bărbatul în vârstă de 35 de ani, aflat într-un spațiu comercial (magazin) amplasat în Vaslui, strada Republicii, ar fi sustras un pachet cu țigarete.

Când angajatele spațiului comercial i-ar fi solicitat să plătească bunul sustras sau să îl returneze, acesta nu ar fi fost de acord și, pentru a-și asigura scăparea, ar fi lovit-o pe una dintre angajate cu piciorul, în zona feței.

Alertați prin apel la S.N.U.A.U. 112, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, deplasați în temeiul sesizării, au depistat pe strada Ștefan cel Mare bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii și au identificat asupra sa, în urma controlului corporal, bunul reclamat ca fiind sustras.

În cursul zilei de astăzi, 17 octombrie 2021, în urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat față de acesta măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *